Poti deveni partener in derularea proiectelor noastre prin donarea a 2% din venituri

Sistemul 2% va permite sa directionati 2% din impozitul dvs. pe venit, catre Fundatia Asociatia Evanghelistica si de caritate Sfantul Andrei.

Va multumim tuturor acelora, care prin redirectionarea celor 2% din impozitul pe venit in anul precedent, ati ales sa sustineti Fundatia Asociatia Evanghelistica si de caritate Sfantul Andrei si implicit lucrarea de promovarea Evangheliei in Romania.

Mentionam ca acesti 2% nu reprezinta o sponsorizare sau o donatie si nici nu va costa nimic, ci sunt o parte din impozitul platit deja in bugetul de stat, care va intra in contul unei asociatii non-profit.

Sistemul 2% este un mecanism prin care un cetatean poate decide modul in care sunt cheltuiti 2% din impozitul datorat pe venit, direction‰nd aceasta suma catre o organizatie neguvernamentala.

Puteti directiona 2% din impozit catre Fundatia Asociatia Evanghelistica si de caritate Sfantul Andrei
compleatand:

( click aici ) Declaratia 230

Nota : Pentru ambele formulare completate, atasati fisa (fisele) fiscale primite de la angajator (formularul 210). Declaratiile poate fi depuse personal la organul fiscal de domiciliu sau fi expediate prin posta (la organul fiscal), printr-o scrisoare recomandata, pâna la 15 mai, 2010.

mai mult despre parteneriate...